Fastelavn er ikke kun for børn

fastelavnkostume

Når man tænker på fastelavn, tænker de fleste mennesker nok på fester for børn. Det er en højtid, der ofte kun bliver fejret af børn. Men der er da ingen grund til, at voksne ikke kan fejre den sjove fest. Fastelavn er ikke kun for børn. Voksne kan også få nogle sjove fester til fastelavn. Det er nemlig altid sjovt at klæde sig ud! Så inviter alle dine venner og bekendte til stor fastelavnsfest og bed dem om at klæde sig ud i sjove kostumer.

Hvis du gerne vil glædes ud til fastelavn, enten fordi du holder en fest eller bare vil hygge med dine børn, får du her inspiration til et sjovt fastelavnkostume. Det nemmeste er selvfølgelig at købe kostumet i en butik enten på nettet eller i virkeligheden. Her får du et kæmpe udvalg og det er nemt og hurtigt. Det kan dog være sjovere og mere personligt at lave sit eget kostume, så det får du også inspiration til her.

Køb et sjovt fastelavnskostume

Det er som sagt altid sjovt at klæde sig ud også selvom man er blevet voksen. Hvis du vil klæde dig ud sammen med dine børn eller til en fastelavnsfest, skal du selvfølgelig have et sjovt kostume. Det må meget gerne være et lidt unikt kostume, som ikke alle har. Hvis du slet ikke kan finde ud af hvad du skal klædes ud som, får du her noget inspiration.

Når du skal finde et passende kostume, kan det være en god idé at starte med at tage udgangspunkt i dig selv og dine interesser. Det er altid sjovere, hvis kostumet siger noget om dig som person. Hvis du har et yndlingsdyr, hvorfor så ikke klæde dig ud som det dyr? Hvis du bare elsker pandaer, hvorfor så ikke klæde dig ud som en panda? Hvis du har en kendt person, måske en skuespiller eller en musiker, kan du også klæde dig ud som vedkommende.

Mange kostumer kommer i temaer. Du kan f.eks. klæde dig ud som en person fra dit yndlingsårti. Hvis du elsker 90’erne, hvorfor så ikke gå all in på et mega sejt 90’er kostume? Du kan også klæde dig ud som forskellige maskiner f.eks. en robot. Når det kommer til kostumer, er det egentlig kun fantasien, der sætter grænser.

Lav dit eget fastelavnskostume

Det er selvfølgelig nemt og hurtigt at købe et kostume. Nogle gange kan det dog være svært at finde det helt rigtige kostume, som det ser ud, når man forestiller sig det. Hvis man er lidt ferm med fingrene, kan man selv kreere sit fastelavnkostume.

Hvis du kan sy, kan du sagtens lave dit eget kostume. Ofte kommer man også langt med en limpistol. Materialer kan du tit finde i dine gemmer, i hobbyforretninger og i genbrugsforretninger. Når man skal lave sit eget kostume, handler det om at tænke kreativt og ud af boksen. Hav gerne en vision for hvor det skal ende, og lad så ellers bare kreativiteten bliver sluppet løs.