Den bedste mad til din kat

Man vil sine dyr det bedste. De er vores kære venner, og vi vil have, at de skal have det godt. De skal have gode muligheder for at lege og være aktive, og der skal være en tryg base for dem, hvor de føler sig hjemme og velkomne. Også når de skal sove. Men de skal selvfølgelig også have noget ordentligt at spise. For mad er ikke bare mad. Det skal være sat sammen på den helt rigtige måde, så det giver vores dyr den bedst mulige næring. Derfor gør man sig umage med at finde noget rigtig godt mad til de kære dyr. Når det gælder katte, er der rig mulighed for at finde det optimale kattefoder hos dyrenesnetto.dk, der passer bedst til netop din kat. For dyr, og dermed også katte, er forskellige, og de har forskellige behov i forhold til foder.

kattefoder

Bredt udvalg af kattefoder

Måske har du en skøn gammel hankat, der ligger inde og daser det meste af dagen – og har brug for en lidt fedtfattig kost. Eller har du en sprælsk, ung ”mand” eller ”kvinde”, der hellere vil ud at føjte, og som generelt har et højt energiniveau? Måske har du en dejlig kommende kattemor, der har brug for den helt rigtige ernæring. Har du killinger, er der selvfølgelig behov for særligt foder til de kære små. Er din kat syg, er der en god anledning til at finde det foder eller tilskud, der kan hjælpe den bedst muligt i sygeperioden. Der er selvfølgelig også foder til steriliserede og kastrerede katte, til katte med hud- og pelsproblemer, til katte med et sart fordøjelsessystem… Og endelig er der også foder til de ”helt almindelige” voksne katte med et normalt energiniveau og foderbehov. Så der er ingen grund til at lade være med at finde det optimale kattefoder – for det findes garanteret…

Kattefoder når det er bedst

Med alle de kendte mærker kan dyrenesnetto.dk tilbyde et væld af kattefoder. Både vådfoder og tørkost. Måske kender du flere af mærkerne i forvejen. Måske finder du nye, men spændende mærker, der kunne ske at passe til din kat. Der kan være mange grunde til at se på muligheder inden for foder – som for eksempel kattens velbefindende, men også pris på foder. Det kan også være, det fungerer rigtig godt for din kat med det foder, den får nu. Så er der jo ingen grund til at skifte.

Men et behov for et nyt foder kan komme pludseligt, for eksempel ved sygdom eller drægtighed. Der kan også være tale om en rolig overgang – ved for eksempel begyndende overvægt eller alderdom. Her spiller kattefoderet også en rolle, og det kan sommetider være godt at søge råd hos eksempelvis dyrlægen først. Under alle omstændigheder er det guld være for din kat og dens velbefindende, at du gør dig umage med at finde det rigtige kattefoder. Og din kat vil til gengæld for det spinde af veltilpashed og glæde.